Over mij | Timmers Gastechniek
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,qode-quick-links-1.0,wp_review_comments_template,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-timmers-gastechniek by createria.be,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Over mij

Al 20 jaar lever ik gegarandeerde topkwaliteit en zet ik vol overtuiging in op innovatie om steeds de best mogelijke dienstverlening te verzekeren voor het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie.

valeer-timmers-limburg

VALEER TIMMERS

EXPERT IN VERWARMING EN ELEKTRICITEIT

Na 10 jaar gewerkt te hebben bij de Duitse firma Vaillant, één van de grootste fabrikanten van gasketels in Europa, besliste ik 20 jaar geleden mijn eigen zaak te beginnen. De kennis en ervaring die ik bij Vaillant had opgebouwd zorgden ervoor dat ik meteen een voorloper was op het vlak van technische dienstverlening voor het herstellen en onderhouden van gasketels.

 

Ondertussen lever ik al 20 jaar gegarandeerde topkwaliteit en zet ik vol overtuiging in op innovatie om steeds de best mogelijke oplossingen en service te verzekeren voor uw verwarmingsinstallatie.

 

Visie

 

Om u steeds een kwalitatieve service en de beste producten aan te bieden, vind ik het noodzakelijk om op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken en producten. Van elk systeem onderzoek ik de betrouwbaarheid, duurzaamheid en de voordelen voor u en voor het milieu. Ik ben er trots op dat u bij Timmers Gastechniek kunt rekenen op deskundigheid, kwaliteit en de meest innovatieve producten.

Diensten

 

Als expert in verwarming en elektriciteit, ik bied aan:

  • Advies
  • Installatie
  • Herstellingen en onderhoud
  • Audits

 

Werkwijze

 

Voor de renovatie van bestaande installaties neem ik het geheel van uw installatie onder de loep om een economisch en ecologisch voorstel te doen. In plaats van enkel snel de bestaande ketel te vervangen, lever ik een totaalpakket, want het plaatsen van thermostatische kranen en een goede sturing van de ketel zijn minstens even belangrijk als de kwaliteit van de ketel. Ik maak een volledige doorlichting van het gebouw om de best mogelijke oplossing voor uw installatie voor te stellen. Het resultaat? Een installatie op maat voor het juiste vermogen, met een lange levensduur en een absoluut minimum verbruik, uitstoot en energieverlies.

6 redenen om voor Timmers te kiezen

Ervaring

Al 30 jaar actief werkzaam in de sector, waarvan 20 jaar op zelfstandige basis. Ik ben gecertificeerd en school mij voortdurend bij. Ik ben Rescert-gecertificeerd voor warmtepompen en zonneboilers, G1-G2-G3-gecertificeerd, Cerga-gecertificeerd en gekwalificeerd om audits uit te voeren voor installaties met vermogen groter dan 100 Kw.

Betrouwbaar

Van een probleem met uw zonnepanelen tot een defect in putje winter: het hele jaar door sta ik tot uw dienst. Ik werk met veel professionalisme en respect voor de klanten. Ik raad enkel producten en systemen aan waar ik 100% achter sta en waarvan ik zeker ben van de kwaliteit.

Energie besparen

Ik maak een analyse van uw volledige woning zodat ik met kennis van alle relevante factoren de meest zuinige oplossing kan voorstellen. Door zoveel mogelijk natuurlijke energie te gebruiken kan ik het verbruik voor uw huis optimaliseren. Het gevolg is een lagere energiefactuur.

Duurzaamheid

Ik werk samen met gerenommeerde fabrikanten uit Duitsland en Italië en raad enkel de beste producten aan, die steeds een lange levensduur hebben. Zo moeten de onderdelen niet om de haverklap vervangen worden. Dit bespaart u op lange termijn veel geld en kopzorgen.

Innovatie

Met een grote interesse in technologie en vernieuwing onderscheid ik mij van een standaard technicus. Ik school mij steeds bij en leer de werking van nieuwe producten en systemen om het volle potentieel van het aanbod te kunnen benutten voor mijn klanten.

Milieuvriendelijk

Ik werk volgens de officiële energie-efficiëntienormen van de Europese Unie en bied steeds oplossingen aan die duurzaam zijn voor het milieu. Ook dit bespaart de klant kosten op lange termijn, aangezien een gunstig energielabel de waarde van uw woning op de markt verhoogt.

Maak u niet druk over uw verwarming. Neem contact op met een specialist.

Ik ben trots om een officiële partner te zijn van SOLVIS:
Solvis-officiele-partner

Solvis is al jaren de toonaangevende Duitse fabrikant van zonthermische systemen en zonnecollectoren. Deze kunnen worden gecombineerd met bestaande of nieuwe HR-ketels, warmtepompen, biomassa ketels/kachels.

Wat de klanten zeggen over mijn werk