Hoe u uw energiekosten onder controle kunt houden is vanaf nu geen geheim meer
243
post-template-default,single,single-post,postid-243,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,wp_review_comments_template,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-timmers-gastechniek by createria.be,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Hoe u uw energiekosten onder controle kunt houden is vanaf nu geen geheim meer

Energiekosten besparen is mogelijk

Met het juiste verwarmingssysteem scoort u op zuinigheid en duurzaamheid voor uw energieverbruik.

Wie droomt er nu niet van om zo veel mogelijk energie te kunnen gebruiken die volledig gratis is? Zon, omgevingslucht en aardwarmte kunnen hier met absolute zekerheid voor zorgen.

NIEUWBOUW

 

Omgevingslucht – aardwarmte – Energie putten

Warmtepompen

We kunnen hiervoor warmtepompen gebruiken, die tot wel 80% van de energie uit de omgeving kunnen halen. Via een warmtewisselaarssysteem wordt warmte onttrokken uit aarde, water en of lucht om vervolgens in het huishoudelijk verwarmingscirquit terecht te komen om alzo de woning op te warmen en of warm water aan te maken.

De voordelen van een warmtepomp:

Uw energiefactuur blijft laag. Er wordt tot 5 maal toe minder verbruikt. Duurzaam. U krijgt een ecologische bonus door een beperktere uitstoot en een minimum aan energieverlies.
Gunstig voor de berekening van uw E peil
Onderhoudsvriendelijk

Zonneenergie

Het is ook altijd mogelijk om zonnecollectoren te plaatsen niet alleen voor aanmaak van het warme water maar zeker ook als verwarmingsondersteuning.

RENOVATIEWONINGEN

 

We raden aan om warmtepompen te plaatsen in combinatie met toestellen die ook uw stroomvoorziening kunnen waarborgen, in ons geval werken we met brandstofcellen.

Net zoals nieuwbouw kan men ook hier gebruikmaken van zonnecollectoren en dit zowel als verwarmings en of sanitair warm water ondersteuning.

Omdat de vermogens bij renovatieprojecte voor verwarming hoger liggen dan bij nieuwbouw wegens minder goede isolatie mogelijkheden en de grotere te verwarmen leefruimtes dan bij nieuwbouw is het gebruik van warmtepompen niet altijd gunstig, berekeningen van het geheel zijn hier meer dan elders strikt noodzakelijk. Als u de pech heeft in een gebied te wonen waar men aan waterwinning doet, dan is het gebruik van aardwarmte niet toegestaan. U heeft vaak geen andere keuze dan over te schakelen op fossiele brandstof. Wij weten echter hoe u geld kunt besparen! Timmers Gastechniek heeft verstand van zaken en zorgt ervoor dat u kunt opteren voor een stabiele brandstof die zowel ecologisch als economisch verantwoord is.

Als fossiele brandstof raden we aardgas aan. Aardgas is de beste energiebron omwille van de volgende redenen:In vergelijking met andere brandstoffen is aardgas het minst schadelijk voor de natuur.
Aardgas is permanent beschikbaar via ondergrondse leidingen. Het moet niet 
steeds geleverd worden.
Het is vriendelijk in onderhoud: stof- en roetvrij. Het is ook geruisloos en zonder geurhinder.


Condensketels op aardgas geven een betere modulatiemogelijkheid en halen hogere rendementen.

We hebben zelfs projecten ontworpen waar HOUT als hoofd brandstof gebruikt werd d.m.v. hout vergassingsketels.

Het komt er eigenlijk op neer dat elk verwarmingsproject uniek is en dient dan ook uniek behandelt worden, wil men tot een zeer zuinig goed werkend geheel te komen.

Besparen op energiekosten is mogelijk. Timmers Gastechniek is de specialist om uw uniek verwarmingsconcept te realiseren, om de mogelijkheden van uw energieverbruik te analyseren. Wij zorgen ervoor dat u via het beste besturingssysteem zo veel mogelijk energiekosten bespaart door een maximum aan energie te gebruiken die gratis geleverd wordt via zon, omgevingslucht of aardwarmte. Neem nu vrijblijvend contact op voor een prospectie.

Ik hoop dat u van dit artikel heeft genoten en dat nuttig geweest is!

Indien u feedback kwijt wilt, gelieve deze hieronder te vermelden.

Beoordeling mag u ook hieronder kwijt.

Tags:

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.