Bedrijven | Timmers Gastechniek
447
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-447,qode-quick-links-1.0,wp_review_comments_template,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-timmers-gastechniek by createria.be,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Bedrijven

Efficiënte energiesystemen voor industriële ondernemingen

In industriële context is een efficiënt energiesysteem onmisbaar voor een zo voordelig mogelijke productie van warmte, stoom, afkoeling en elektriciteit. Er kunnen verschillende  energiedragers gebruikt worden: van gas- en zonne-energie tot warmte uit de bodem, uit de buitenlucht of uit restwarmte van productieprocessen. Timmers Gastechniek biedt zowel onderhoud, herstellingen als installaties aan van het complete aanbod.

 

Beter voorkomen dan genezen: verlaag het risico op storingen met een jaarlijks proactief onderhoud. Met het advies van een expert rond efficiëntie en verbruik bespaart u op lange termijn heel wat geld.

Diensten voor bedrijven

Verwarming voor productieprocessen

Timmers is gecertificeerd voor het onderhoud van geblazen gasbranders (G3) die onder andere in moffelovens en bakkerijovens gebruikt worden. Deze dienen regelmatig gereinigd en afgesteld te worden om de veiligheid te garanderen. Verder vereisen ook ketels die dienen om vloeistoffen of lucht op een zekere temperatuur te brengen voor bepaalde productieprocessen een kwaliteitsvol onderhoud om een blijvende efficiënte productie te verzekeren.

Productie

Vermijd dat uw werknemers in de winter het werk neerleggen door een te koude werkruimte. Met een regelmatig onderhoud van de aerothermen (warmeluchttoestellen) verkleint u de kans op defecten en dus op problemen met de temperatuurnorm. Timmers werkt reeds vele jaren samen met de firma Nortek voor controles van oa. Reznor, Gasindustrie en A.O.Smith-toestellen in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Sanitair warm water

Timmers is gespecialiseerd in het onderhouden en herstellen van A.O.Smith industriële gascondensatieboilers, toestellen voor de grote afname van sanitair warm water. Deze boilers halen zeer hoge rendementen die men met een traditionele CV-ketel niet kan behalen en worden frequent gebruikt in onder andere ziekenhuizen, bejaardentehuizen, sportcentra, kinderdagverblijven, hotels en grote bedrijven.

Verwarmingsaudit

Timmers is een erkende technicus verwarmingsaudit. In Vlaanderen is een audit voor installaties met één verwarmingsketel en een vermogen tot en met 100 kW verplicht om de vijf jaar. Voor installaties met een vermogen van meer dan 100 kW of met meer dan één ketel moeten stookolie-installaties om de twee jaar gecontroleerd worden, terwijl toestellen op gas (aardgas, propaan, butaan) een vierjaarlijkse controle vereisen.

Onze bedrijfsklanten

Het klimaat in onze provincie vereist een goede verwarmingsinstallatie om het comfort van uw familie of werknemers te garanderen. Deze klanten in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant gingen u al voor:

Wat de klanten zeggen over mijn werk

Maak u niet druk over uw verwarming

Neem contact op met een specialist