Centrale verwarming: Installatie en onderhoud van condensatieketel van Weishaupt
52
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-52,qode-quick-links-1.0,wp_review_comments_template,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-timmers-gastechniek by createria.be,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Centrale verwarming: Installatie en onderhoud van condensatieketel van Weishaupt

Foto’s van Installatie en onderhoud van condensatieketel van Weishaupt

Een centrale verwarming of Cv-installaties is op dit moment nog een effectief verwarmingssysteem om een woning comfortabel te verwarmen.

 

Onze manier van werken aan condensatieketels. Trias Energetica :

  1. Isoleren
  2. Milieuvriendelijk en economisch systeem voor verwarming en warm water voorstellen
  3. Degelijke sturing en regelorgaan voor deze componenten aanbieden
  4. Opvolgen van werking van installatie
  5. Uitvoeren van onderhoud op regelmatige basis

 

Willen we voor onze kinderen en onze kleinkinderen nog een leefbare wereld achterlaten, dan is het de hoogste tijd dat we al die nutteloze energieverspilling in onze sector uit de wereld bannen.

 

Om dit te realiseren en in onze sector een kentering teweeg te brengen, kunnen we het best beginnen met “te keren voor eigen deur”.

 

De meest goedkope energie is deze die we niet verbruiken, vandaar dat we onze klanten aanraden om eerst de woning te isoleren. Vraag hiervoor raad aan bedrijven die hier dagelijks mee bezig zijn.

Wanneer dit gerealiseerd is, kan u met ons contact opnemen zodat we voor uw persoonlijke situatie een milieuvriendelijk en economisch concept

uitwerken.

Naargelang de situatie kan dit een zonneboiler met verwarmingsondersteuning, een warmtepomp of een condensatieketel zijn. We kunnen er zelfs voor zorgen dat u uw eigen elektrische energiecentrale heeft in de vorm van een Blue Gen.

Datum
Categorie
Verwarming
Tags
Weishaupt