Brandstofcel: foto's installatie en onderhoud brandstofcel van BlueGen
53
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-53,qode-quick-links-1.0,wp_review_comments_template,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-timmers-gastechniek by createria.be,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Brandstofcel: foto’s installatie brandstofcel van BlueGen

  • Onderhoud brandstofcel van BlueGEN door Timmers Gastechniek
  • Onderhoud brandstofcel van BlueGEN door Timmers Gastechniek
  • Onderhoud brandstofcel van BlueGEN door Timmers Gastechniek

Foto’s installatie en onderhoud brandstofcel van BlueGen

Onze manier van werken met brandstofcel is Trias Energetica :

 

  1. Isoleren
  2. Milieuvriendelijk en economisch systeem voor verwarming en warm water voorstellen
  3. Degelijke sturing en regelorgaan voor deze componenten aanbieden
  4. Opvolgen van werking van installatie
  5. Uitvoeren van onderhoud op regelmatige basis

 

Willen we voor onze kinderen en onze kleinkinderen nog een leefbare wereld achterlaten, dan is het de hoogste tijd dat we al die nutteloze energieverspilling in onze sector uit de wereld bannen.

 

Om dit te realiseren en in onze sector een kentering teweeg te brengen, kunnen we het best beginnen met “te keren voor eigen deur”.

 

De meest goedkope energie is deze die we niet verbruiken, vandaar dat we onze klanten aanraden om eerst de woning te isoleren. Vraag hiervoor raad aan bedrijven die hier dagelijks mee bezig zijn.

 

Wanneer dit gerealiseerd is, kan u met ons contact opnemen zodat we voor uw persoonlijke situatie een milieuvriendelijk en economisch concept uitwerken.

 

Na een analyse van uw situatie is het mogelijk dat u uw eigen elektrische energiecentrale zal hebben in de vorm van een BlueGEN.

 

Als je kan op de foto’s zien, de toestel zelf is niet groter dan een gewone wasmachine.  Het installeren van een brandstofcel voor thuis is een goed investering voor uw toekomst.

Produceer energie voor verwarming en stroom tegelijkertijd is mogelijk!

Datum
Categorie
Elektriciteit, Verwarming
Tags
BlueGEN